Skip to content
  • Tanssi on runo, jossa jokainen liike on sana

  • Tanssi on runo, jossa jokainen liike on sana

  • Tanssi on runo, jossa jokainen liike on sana

Säännöt

1. Maksut

Lukuvuoden opintomaksu maksetaan syyslukukaudella ja kevätlukukaudella. Syys- ja kevätlukukauden voi maksaa kahdessa erässä. Maksu tulee suorittaa eräpäivään mennessä.
Lasku lähetetään sähköpostitse. Oppilas/huoltaja maksaa mahdolliset kulut, joita tulee maksamatta jättämisestä, kun laskut päätyvät perintätoimistoon. Maksuhuomautuksista peritään 5€/kpl.

Sisar- ja perhealennus on 10% kokonaishinnasta. Toiselle kurssille osallistuminen, alennus on 10%. Maksuvälineenä käy Smartum,  Tyky-Kuntoseteli (liikuntaan ja kulttuuriin). 

2. Ilmoittautumisen peruuttaminen

Ilmoittautuminen ja kurssimaksun maksaminen ovat sitovia. Laskulla erissä maksettaessa, maksaja sitoutuu suorittamaan koko kurssimaksun. Jos oppilas lopettaa kesken lukukauden, ei oppilasmaksuja palauteta.

Jos ilmoittautunut oppilas ei jatka opiskelua syys-/kevätlukukauden tunneilla, tulee peruutus tehdä sähköpostitse kymmenen päivää ennen kurssin alkamista. Jos oppilaspaikka perutaan tämän jälkeen, mutta ennen kurssin merkittyä alkamispäivää, veloitamme 50€ peruutusmaksuna kuluihin.  Mikäli oppilaspaikkaa ei peruta tai peruutus tulee kurssin alkamispäivän jälkeen, erääntyy asiakkaalle maksettavaksi koko kausimaksu, koska koulu ei tästä johtuen ole voinut tarjota paikkaa toiselle opiskelijalle

Nuorten ryhmien ( balettiryhmät 1, 2, 4, 5 ja 8)  uuden oppilaan on mahdollisuus tutustua opetukseen 2 kertaa ennen sitoutumista.

3. Poissaolot

Oppilaan sairaudesta johtuvia poissaoloja voi korvata, jos muissa ryhmissä on tilaa. Poissaoloja ei hyvitetä rahallisesti. Jos kyseessä on pitkäaikainen sairauspoissaolo, voidaan maksumuutoksista sopia siitä päivästä lähtien, kun asiasta on ilmoitettu koululle. Opettajan sairastumisesta ja pyhäpäivistä johtuvat pitämättä jääneet oppitunnit korvataan korvaustunneilla.

4. Vastuu

Oulun esittävän taiteen koulu Lenninsiipi ei ole vakuuttanut oppilaitaan, joten suosittelemme oppilaillemme vapaa-ajan vakuutusta. Koulumme ei voi vastata koulun toimitiloihin unohdetusta tai sieltä kadonneesta omaisuudesta. Pieniä lapsia ei saa jättää koulun tiloihin ilman huoltajan valvontaa. Opettajien vastuu oppilaasta rajoittuu oppituntiaikaan. Tuntiperuutuksen sattuessa emme voi vastata oppilaan turhasta tunnille tulosta, mikäli emme ole saaneet paikkaansa pitäviä yhteystietoja koululle.

5. Kuvaukset ja videointi

Koululla on oikeus käyttää tanssitunneilla ja näytöksissä otettuja kuvia ja videoita markkinointi- ja opetustarkoituksiin. Käytämme vain oppilaita hyvin edustavia kuvia ja videomateriaaleja.
Jos kieltäydyt kuvien käyttämisestä, ilmoita asiasta opettajalle erikseen lukuvuoden alussa.

6. Yhteistyö vanhempien kanssa

Yhteys koteihin toimii tiedotteiden, s-postin, puhelimen, tekstiviestien ja Lenninsiiven kotisivujen välityksellä.
Vanhemmat voivat varata ajan opettajalle henkilökohtaista keskustelua varten koskien lapsen/nuoren yksilöllistä ohjausta tai muusta mahdollisesta syystä.

Ajankohtaista

15.4.2024
Oulun esittävän taiteen koulu Lenninsiipi esittää koko perheen  Tuhkimo-satubaletin. Baletin tarina on vanha...
» Lue lisää
26.7.2023
Uusien oppilaiden ilmoittautuminen on nyt alkanut Syyslukukausi alkaa 28.8.2023 Oulun esittävän taiteen koulu...
» Lue lisää
8.5.2023
Valvesali 20.05- 21.5.2023 klo 14.15 ja klo 16.30 Sininen uni on kaikenikäisille suunnattu baletti, joka...
» Lue lisää